Scroll To Top
music for all - muziekles voor kansarme kinderen
music for all - muziekles voor kansarme kinderen

Raad van aanbeveling

Roel van Oosten

Roel van Oosten - Componist

Roel van Oosten is een veelzijdig Nederlands componist van modern klassieke muziek. Zijn muziek kent vele facetten: uitbundig, jazzy en virtuoos tot ingetogen en meditatief. Roel van Oosten hecht grote waarde aan vakmanschap en toegankelijkheid in zijn partituren. Mede daardoor wordt zijn muziek gewaardeerd door een breed publiek en niet alleen uitgevoerd door professionele musici, maar ook door de betere amateurkoren en -orkesten.

Ivo Niehe

Ivo Niehe – televisiepresentator, -producent en -programmamaker

‘Als politici hun standpunten zingend kracht zouden bijzetten was de definieve wereldvrede  dichtbij: zo groot is de kracht van muziek. Dit pracht project is al een eerste stap in de gedroomde richting.’

Matthijs Broers

Matthijs Broers – Dirigent

Matthijs Broers studeerde fluit aan het Conservatorium van Amsterdam en orkestdirectie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 1986 stond hij aan de basis van het Bloemendaals Jeugd Orkest dat, na de fusie in 1994 met het Haarlems Jeugd Orkest, omgedoopt werd in Kennemer Jeugd Orkest (KJO).

Wietze Reehoorn

Wietze Reehoorn - Raad van Bestuur ABN AMRO

Wietze Reehoorn werd op 1 april 2010 door de Raad van Bestuur van ABN AMRO Group, ABN AMRO Bank en Fortis Bank Nederland 2010 benoemd tot Chief Risk Officer (CRO) verantwoordelijk voor Risk Management & Strategy.

Merlijn Snitker

Merlijn Snitker – Filmcomponist

Merlijn Snitker is filmcomponist van succesvolle Nederlandse en Vlaamse films waaronder ‘Publieke Werken, ‘Alles is Liefde’ en 'Dossier K’.
Snitker componeert in diverse stijlen en combineert in zijn muziek vaak electronica met orkestrale arrangementen.
Momenteel werkt Snitker aan de Nederlandse boekverfilming’ De Held’ en de Vlaamse thriller ‘De Premier'.

Annelies Smit

Annelies Smit – Dirigent tevens Hoofd Familieconcerten, Educatie en Participatie van Het Concertgebouw Amsterdam

Annelies Smit studeerde schoolmuziek en koor/orkest directie aan het conservatorium van Utrecht. Annelies dirigeert koren, orkesten en heeft muziekles gegeven aan zowel kinderen als volwassenen van de leeftijd 4 tot 88 jaar.  Momenteel programmeert ze familieconcerten in het Concertgebouw, waar zij tevens schoolprojecten ontwikkelt.
“Muziek hoort bij het leven, alle kinderen hebben het recht om te ervaren wat muziek met je doet.”