Scroll To Top
music for all - muziekles voor kansarme kinderen
music for all - muziekles voor kansarme kinderen

Bestuur

Gijs Verkooijen – Voorzitter

Gijs Verkooijen speelt van jongs af aan cello en contrabas waarmee hij in verschillende orkesten speelde zoals het Bloemendaals Jeugd Orkest, Camerata, Teens on Tour en het Kennemer Jeugd Orkest. Na het behalen van zijn vwo-diploma is hij begonnen met studeren, International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. ‘'Met eigen ogen heb ik mogen ervaren wat muziek met een mens doet. Muziek verbindt, geeft plezier en maakt je slimmer. Met deze stichting willen wij muziek brengen aan kinderen voor wie dit normaal onbereikbaar is.’'

Gijsverkooijen@musicforall.nl
+31 6 34791859

Daniël ter Kuile – Penningmeester

Daniël ter Kuile (19) haalde in 2017 zijn vwo-diploma aan het Atheneum College Hageveld te Heemstede. Na zijn middelbare school heeft hij een tussenjaar genomen waarin hij zes maanden door Zuid-Amerika heeft gereisd. In september 2018 is Daniël begonnen aan zijn bachelor International Relations and Interantional Organisations aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daniël begon op 5-jarige leeftijd met het spelen van cello waarin hij onder andere in het Bloemendaals Jeugd Orkest en het Camerata heeft gespeeld. Op latere leeftijd heeft Daniël contrabas lessen genomen en heeft hij contrabas gespeelt in het Teens on Tour reisorkest en het Kennemer Jeugd Orkest.

Danielterkuile@musicforall.nl
+31 6 83771140

Isa Oosterhuis – Secretaris

Toen Isa Oosterhuis voor het eerst een viool hoorde, wist ze gelijk dat ze ook viool wilde spelen. Ze begon op de muziekschool met ‘muziek en beweging’ en begon op haar zevende met vioolles. Na een aantal jaar speelde Isa in het Bloemendaals Jeugd Orkest, als tiener in het Camerata en als middelbare scholier in het Kennemer Jeugd Orkest. Ook is Isa meerdere keren mee geweest met het reisorkest Teens on Tour . ‘'Muziek is voor mij altijd belangrijk geweest. Als ontspanning, als een manier om mezelf te uiten en als een manier om met anderen te zijn.’' Na het behalen van haar vwo-diploma heeft Isa vijf maanden gereisd door Afrika, een half jaar Italiaans en Fine Arts and Fashion Design gestudeerd in Florence en is recentelijk begonnen aan de studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht.

isaoosterhuis@musicforall.nl
+31 6 1859 2958